Slabikář
Anotace: Meleme, meleme až semeleme....
Máma má mísu,
Eva mele mámu,
že vás tím děti
tak trochu klamu?
Svět se ale mění přeci
podivné dějou se na něm věci
podivné pácháme my lidé činy
jó děti svět je tak trochu jiný.
Eva má maso,
s mámou melou tátu
na zdech domů, na plakátu
lesknou se hákové kříže
tisíce rukou svírají mříže
tam za městem, tam ve vězení
jó svět se děti pořád mění.
Máma má Evu,
spolu melou brášku.
Šňupni si trochu bílého prášku
bere ho táta, bral ho i děda
tobě to taky určitě nedá
pak zapomeneš všechny splíny.
Jó děti, svět je trochu jiný.
Máma má mísu,
Eva mele maso
a my lidé pomalu meleme svět
žádná změna - na pohled
Mlýnek se stále dokola otáčí
a pořád rychleji, nám to však nestačí
Meleme, meleme...
až semeleme
až zbydou po nás jenom stíny
A svět děti bude zas trochu jiný.
Přečteno 344x
Tipy 25
Poslední tipující: Mannon, Kapka, poustevník Jirka, J.U. Ray, LeeF, Juraj Hrom, ziriant, carodejka, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)