hravá, ach kolik i já hravých mám..
být tebou, Múzu nalákám
na otevřené prostranství partie šachu
by v zájmu hry a dobrých vín
přišla tak mužům na chuť
a propůjčila ti kapku svých zrýmovaných slin...
30.09.2009 14:33:00 | šuměnka
Jestli ta Tvoje múza nežárlí, neměla by jsi spíš kamarádit s múzákem? :o)
21.07.2009 13:20:00 | labuť