Dobrá zpráva
Ozvěny minulosti
napokraji věčna,
utahují smyčku času,
na konci nekonečna.
Co zaseto bylo,
sklizeň čeká.
Co duchem vzkvetlo,
bude pro člověka
Hroby srdcí zkamenělých,
pohltí staré oltáře.
Životu lásky poddaných,
nadejde věk Vodnáře.
O Zemi přetvoření,
zpráva prolétá světem.
Žezlo éry světla patří
indigovým dětem.
Přečteno 330x
Tipy 26
Poslední tipující: NikitaNikaT., René Vulkán, sluníčko sedmitečné, Pevya, divoska_jaja, nejsembásník, poetická ilona, Mbonita, padající do neznáma, Juraj Hrom, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)