Vodáci
Anotace: Snad neutonou...
Ranní mlhou hustou jak dým,
kde slyšet je jen vody hlas,
vodáci plují, já to vím,
vydáni řece napospas.
Na vodu nesmí, kdo se bojí,
však tihle dva nemají strach.
Řítí se řekou na kanoi,
obratně plují ve vlnách.
Peřejí všude vidím spoustu,
tu mělčina, kámen a vír.
Oni svá pádla do inkoustu
máčí a plují přes papír.
Já ze břehu jim zamávám:
"Ahój, ať se vám dobře vede!"
A přijďte také někdy k nám,
vy oči krásné, oči hnědé.
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Jenda P., Paulín, Flamy, labuť, Zasr. romantik, Doradan, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)