Do ruží..
Do ruží pristanem, vnorím hlavu
orientáciu stratiac pravo-ľavú
vo vonných lupeňoch farby krvi
pri zmysloch som len po nádych prvý
do sveta ruží som šedi ušiel
k ušiam si priložiac dvoje mušieľ
so šumom mora a slnkom zlatým
netuším čo riešim, že je za tým
ak vieš to Ty a v tých ružiach skrýš máš
netvár sa, plíz, že si nič nevšímaš
na lôžku z lupeňov ako víla
spíš.. nesiem ružové sny na krídlach
Přečteno 384x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., PPetrushka, Markéta Hl., Psavec, Mbonita, hašlerka, Simísek, mamina, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)