Povzdech
Anotace: Ale neberte mně dOSLOVa.....
Skřípe písek mezi zuby
jak těžká slova
v mojí básni
jako prameny
ale i tak
to zkrásní
řeknu to znova
tak i naopak
proto tu mlčky sedím
kam jen to hledím
čekám až připlave myšlenka
rovnám si zas písmenka
nohy mám jak z olova
ale neberte mně dOSLOVa....
Přečteno 276x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boženka Němcová, Aliklat, takova, Jarka, Bíša, PPetrushka, Mbonita, Psavec, mamina, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)