Noční psaní
Anotace: psáno 5.10.2005 v 0:40
Silueta mizí v oblacích páry
levituje nad zemí
postupně se davům z očí
ztrácí
-----
studený déšť mi smyje smítko z čela
a bubnováním vytváří rytmus uvnitř mé duté hlavy
oči hledí kamsi za cíl vidění
hledají neustále za věcmi v dáli
slyším tóny co nikdo neslyší
když jdu po zmoklém zimním náměstí
a sleduji jak lidé procházejí skrz kaluže a stojí pod stromy
sledují čas na hodinkách aniž by věděli
že hodiny jsou na věži
jdu sám, je příšeří
Komentáře (3)
Komentujících (3)