Léta jsou jen laťky v plotě
Anotace: jen tak, jak jde s naší láskou čas
Už je naše láska jiná,
občas oběť Ábelova,
čas od času hlas Kaina
se v ní někde schová.
Ať ani šedý vlas,
léta jsou přece jen laťky v plotě,
neuhasí to, co hoří v nás,
co ještě trochu hoří.
Bůh řekl, budiž světlo.
Tak buď. Neříkej ne,
aby u nás ještě někdy kvetlo,
horko z lásky pěstěné.
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: martinaV, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)