Anotace: jedna - hodně stará archivní - ještě když se tady rozdávali procenta :)
myslím že tehdy to mělo pramalý význam a dnes ještě menší, ono hrát si na na něco a hrát si s někým - mezitím je někdy malý rozdíl.
Každopádně je to celý podle mě o ničem, dnes, tehdy a i zítra, a nemluvím teď o tvém díle.
díky
pěkný večer
21.07.2009 16:33:00 | blue