Guláš /v hlavě/
...
Žíhá
večery snění bez ptaní
a beze slov...
Míhám
se jako ruka nad psaním
s mým "mazel tov".
Zbývá
poslední záchvat nadějí
a měsíc lhář...
Splývám
po moudrých slovech o ději
křížem kráž...
...
Napůl
už jsem si řekla nech to být,
vždyť to znáš...
Mapu
si ve snech dělám - můžu snít
a pak jít na guláš...
...
...jenže ja guláš nerada...
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, enigman, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)