Lež za pravdou, pravda za lží..
slzy z kaktusu
jenž uvadá každým dnem
chvíle v oparu mlžných
představ stopené
v nektaru květů
vůně linoucí se
omámení pod zahalenými
křídly snění
chladnoucí rampouchy
ve slunečním stínu
pár smazaných vzpomínek
z kůry
když v podvečeru
odlétá cit na křídlech můry...
...za obzor v nekonečno
poznání
kde běsnící koráb vlnami
zatracení se prohání
pirátské duše
ukradeného štěstí nůše
a vše to jen pro vlaštovky
s nicotnou hodnotou
pak že svět ještě zavání
dobrotou?
ba
ani nebeskou nahotou
jež mizí
když
slunce je měsíci cizí
tam
v očích magií dalekohledu
mizí svět v dohledu
a kdo znát chce pravdu
nedozví se
i za lež platí se
dnes draho
na dně keramických váz
zdobených dlaněmi láskou
tak
potápím ke dnu ten koráb
špatných cest
dál nechci žít už jak
klaun s maskou
přeji si
jen pravdu učit se v srdci nést....
- aby každý měl možnost porozumět krásné to řeči hvězd -
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Psavec, enigman, Mbonita, mamina, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)