A přece se točí
Anotace: Víme opravdu, kam jdeme?
Točí se, točí
od věků do věků
kulatá Země -
dějiště zázraků
motýlích doteků
dějiště krutostí
bojiště přežití
hořící hranice
člověčí tuposti
u cesty do ráje
na kraji propasti
ďábel se usmívá:
mene tekel!
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., Kapka, sestra-konec, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)