Sutiny
Miluji trávu v sutinách
a pestré býlí, rudý vlčí mák
kde život skončil, jiný bují dál
tam sedám jako pták,
jenž křídla osušil
zas k novým rozletům
a žehnám času za vše,
co mi dal i vzal
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Kapka, hašlerka, hellla, BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)