zasloužilý romantiku
u kterého rád beru za kliku
z některých rýmů mám úsměv pokřiven
viz: odporem - praporem
22.07.2009 00:40:00 | blue
Zplodit dvě básně denně,
je snadný cíl,
však aby měly hlavu,
je těžké, vím.
A že mnozí jiní,
plní stránky Literu,
mezi ně i já,
občas se i zaderu.
Mnohá je tak špatná,
že i já se ... pokakám.
A že něco vydržím.
Když dva dělají totéž,
málokdy je to totéž,
éž, vlastně že?
Ale můj příspěvek není o tobě.
21.07.2009 23:04:00 | Zasr. romantik
Není prázdný tvůj denoden, vždyť zplodíš dvě básně každý den, pro mnohé to nesplněný sen.
21.07.2009 21:15:00 | Kars