Bílé světlo ve tmě
Anotace: Nová naděje. :-)
V bílém světle
na samém konci vesmíru
kde modravé je nebe
ve zlatých polích
kde průsvitný je svět
plný snů
tam jsem tě poznal
na tvém krku
měsíční kámen
odrážel světlo
do mé duše
temnotou ovládané
ach
lásko má
jsem unaven
cestou dlouhou
kde rány
bičem na mé nahé tělo dopadaly
usínám raněný
bylinky kolem voní
tarotové karty snů
neznámá dívka
na stůl vykládá
kdo jsi,ptám se raněný?
jen spi
poznáš to
ve snu vidím anděla
který mi záchranou
ruku podává
lásku mi dává…….
Přečteno 352x
Tipy 36
Poslední tipující: Denael, Laivindia, Pešulka, Bíša, Veselý Drak, Alasea, Stoneman, Gudula, shakespeares, nejsembásník, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)