Anotace: až na dno mosazného nitra. (Inspirace je nějaká melodie, asi od skupiny Kryštof, dnes to hráli v autobuse...prostě to slyším:-)
Každý máme nějakou vinu. Někdo menší, někdo větší... všecko se dá odpustit a řešit... musí jenom člověk chtít... nucení nikdo nemá rád.
01.08.2009 21:26:00 | NikitaNikaT.
Přeju si být zastřelený nábojnicí lásky :-)
22.07.2009 14:56:00 | Chancer