Ne
Anotace: Spojení volných asociací pod taktovkou pravidelného verše
Ne
Nechci, neznám, neumím
strádám, mřu - teď rozumím,
co je smutek z radosti
láska? radost? - starosti !
Nevím - nelžu - nebrečím
chřadnu, jenže jak a čím?
myslím, žiju - umírám
konečně teď radost mám!
Konečně teď radost mám
ležím v klidu, nedýchám
havěť žere kosti mé
-dobře se mám, aby ne....
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Radiii, Romana Šamanka Ladyloba, shakespeares, sei to do
Komentáře (2)
Komentujících (2)