Moudrost horolezce
Anotace: Z besedy s horolezcem
.
Horolezec na vrcholu Everestu:
"Pane Bože, vidíš tu krásu?"
A zezdola se ozvalo:
"Nevidím, ale slyšel jsem o tom vyprávět od těch, co tam nahoře zůstali!"
Podle životních osudů horolezce Joža byl natočen film Jak vytrhnout velrybě stoličku.
Protože nečtete reportáže, připomínám se takto. Čtěte Poprvé - má reportáž z plavby lodi Panta Rhei na Baltu.
Přečteno 329x
Tipy 15
Poslední tipující: carodejka, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Gudula, Jarka, hašlerka, Květka Š., Mbonita, Kars, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)