HADŽIME
Anotace: ...se přiznávám.
***
Hadžime,kurňa
vylez z pod poklopu
udělej úkrok
do středu rozkroku
klekni a řekni ... á
mandle je schvácená
pitkami denními
piješ chlast se stolu
zapíjíš kofolu
kofolou ze žalu
bez baby máš cestu
nahatě holou
ony tě naučí
co chlapi zmůžou
... nic
stále jsi panic
to bývá nic na nic
co si myslíš je jim fuk
skloň hlavu
je už to jedno ... úplně fuck
řekni ji madam
já padám
nebo lásko
já si tě žádám
já žádám něhu a cit
snad ti to odpustí
pak svojí propustí
kousek tě v ní vpustí
baba tě sežere
pamatuj frajere
ženy jsou to co vládne
... chlap
ten nikdy neomládne
jen stále brečí bez zbytku slz
Promiňte přátelé
napsal jsem to
pod vlivem
Písmák.cz
***
Přečteno 328x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pája Black, Aliklat, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Psavec, sophia92, Radek.oslov.Šafárik, Štěpina G, dream in emptiness, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)