Odpouštím drobné prohřešky proti rytmice, kterážto by v důsledné pravidelnosti dodala ještě větší údernost Tvým skvělým postřehům, jak to na tom našem světě peněz, slibů a strojených úsměvů (tedy spíše úšklebů) chodí...
(Zkus pokosit přehršel počátečních „a“ a ponechat je jako vycpávku jen tam, kde nekazí rytmus!)
14.07.2010 00:15:00 | Špáďa