Anotace: Přemýšlela jsem nad tím, až mne to napadlo.
Bohužel se slova setřít nedají.
Já někdy doufám potají
že aspoň rozplynou se v bílý dým
a zůstanu pak pro tu moji zkrátka vším.
ST.
22.07.2009 21:21:00 | Paulín
... tak z tohodle práškovýho přístroje ...
by jeden moh´ být ...
***- ... snad i na prášky ... :-))
/bez urážky ... /
22.07.2009 09:35:00 | HarryHH