Slunovrat
Přichází noc a měsíc půl,
nejkratší noc v každém roce...
Nejkratší tma pro čas snů,
snů o lásce a o životě...
Znavené oči ztrácí svůj jas,
odchází cestou do říše daleké,
vzdáleni času, se potkají snad
srdce, co žijí o samotě...
Spoutani touhou, ve smutném ukrytí,
čas neschová stigma prokletí,
hmota se tříští, duše necítí,
navěky zůstane v těle zajetí...
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: Beepat, Kapka, Bíša, Gudula, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)