Stmívání, když svítá
Čtvrtá ranní,hlava třeští,
tma se venku zvolna vzdává,
na Tvé tváři slza jen pomalu zasychává..
Vánek svítání,hladí ti tvář-
tu,kterou v zrcadle vůbec nepoznáš..
Noční můry místo spánku,
napsaly si tvou emailovou schránku
a vytiskly nevítanou pozvánku..
Mají snad tucet volňásků
na představení-tvého sebezničení..
Znají přístupová hesla ke Tvé duši,
a k smrti rády ji mučí..
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, WAYWARD, zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)