Děkuji všem
Děkuji všem nepřátelům
a díky, že mám i přátele,
líto mi je těch,
co jim přibývají šmouhy,
však díky tomu,
díky Vám všem
je i mé srdce
smutné, choré,
ale i zkrášlené
Proč plakat,
když se můžu smát,
je mi líto těch,
co je můj smích bude štvát,
pořád je tu někdo,
kdo má mě rád
a bude při mne stát,
ať se děje cokoliv,
protože jsem tady Já
Je mi líto,
ale to co mám
doopravdy,
to mi nemůžete vzít,
nemůžete mí vzít, že Jsem
Přečteno 328x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JardaCH, Bíša, padající do neznáma, Agniezka, Sleepwalker, Meriel, sophia92, Paulín, Simísek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)