Krokodýlí slzy
Anotace: ...................
Krokodýli slzy
na Nilu vytvářejí obrazy
dávných příběhů
když naše
karavana velbloudů
přes poušť
plnou nástrah putovala
do samého srdce Egypta
viděl jsem tvé oči
v tom zvláštním snu
když s vlaštovkami letěl jsem
vznášel se
nad pyramidami
hledal v oáze
našel jsem však
mnohem více
sám sebe
bez hříchů
z diamantového Nilu
zrozeného.
Přečteno 324x
Tipy 24
Poslední tipující: Laivindia, Pešulka, Bíša, Megs, Churry, Dev_LATea_princess, Jana M., Mbonita, Alasea, Markéta Hl., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)