Anotace: pár slov o neklidné duši zmítané trápením s bájnou láskou...
Sbírka: Vzdech pouštní lišky
Tokála: pěkně a výstižně řečeno ...
K3:hurá do toho, nebojme se ničeho ;)...za svými pocity stojím, ale myslím, že jinak ti tu nechávám dost velké pole působnosti ke konstruktivní kritice ;)..a když já mám dost odvahy dát sem své amatérské pokusy, nevidím jediný důvod, proč by ses měl zdráhat na ně upřímně reagovat...
23.07.2009 01:54:00 | Atropabelladonna
napadá mě jedno slovo při čtení tohoto díla... ale to by se ti asi nelíbilo
23.07.2009 00:56:00 | blue
Někdy nemáme na výběr...a tak trpíme, pro to, proč tu jsme. V tom nekonečném koloběhu, jež se bude otáčet snad věčně...
23.07.2009 00:47:00 | Denael