"A neví čí jsou......
Anotace: o znovu nalezání vlastních cest sebe sama a poznání světa
Slova
která sama lžou
Lžou
a neví čí jsou
Jsou
jen naděje,co je ukrytá
Ukrytá
a ještě počítá
počítá
když tě někde najdou
Najdou
než příjdou
Přijdou
ve chvili jedinou
Jedinou
krásnou vteřinou
Vteřinou
když ti zavidí
Zavidí
když nevidí
Nevidí
slova co zpívá
Zpívá
a pak se dívá
Dívá
a vidí znovu na chodníku
CHodníku
kde kráčí plno mrtvých pomníků
Pomníků
a slov která sami lžou
Lžou
a neví čí jsou
Neví čí jsou.....
SLOVA
Přečteno 818x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Juraj Hrom, Elza511, Bíša, Tanzania, Markéta Hl., Gudula, labuť, Ráchel, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)