Dva snílci
Anotace: .....................
Dva snílci probuzení
ze svého ráje
tiše v dešti
na zelené louce
tančí s vílami
šťastní jsou
teď
v tuhle chvíli
na budoucnost
na minulost
nemyslí
nechtějí si zkazit
tu chvíli volnosti
jak orli na obloze
ryby v moři
kterým nic nebrání
pustit se
padat
volným pádem
snít
neprobudit se
než kouzlo pomine.
Přečteno 281x
Tipy 31
Poslední tipující: Kristýnka15, Markéta Hl., Laivindia, Pešulka, Denael, Bíša, Dev_LATea_princess, Gudula, Alasea, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)