zlato v papíře
snad ztichl svět
a sláva umírá
snad zbožné přání
touha,
přivírá
bolesti
jsi jaká jsi
proč tvoříš
si
tu a tam
klícka
bolest
přání neslyšná
vzduchem prodyšná
šíří se
od rána do rána
rovnána
otázky do větru
deštěm vrací se
v pračce pere
v konvici vaří se
od roku do roku
vede
cár praporu
za ruku
slzystečoudojednohobodu
srdce soucitné
otvírá
odpustí slzy
odpustí zradu
zahraje
o bolesti na světě
zášti
o lásce psané
ve větě
klid a utrpení
pól k pólu sedává
povídá si
nadává
o vesmíru
utrpení v Kašmíru
byl je bude
jistotou
v nejistotě
zlatem balené
v listě
Přečteno 369x
Tipy 21
Poslední tipující: Boscai, Lady L, jedam, Weylin, Bíša, WAYWARD, Gudula, labuť, Mbonita, ziriant, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)