Prší listy kaštanů
Prší listy kaštanů,
hoří západ.
Ulehnu a nevstanu.
Les odívá se do květu,
nebe padá.
Rozplynu se do větru.
Pomíjivost této chvíle,
stromy zpívají.
Kouzlo jménem okamžik.
.
.
.
Kdo pomůže víle
ukryté ve slovech stromů.
v lidském těle...
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: Architekton, contionor, Bíša, J.U. Ray, kikis, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)