Cítit se svobodně
Poslouchám se,
Duše ke mně hovoří,
Šeptá o pomoc,
Aby svobodná byla
Od těla odstřižená
Pocítila svobodu nezávislosti
Od předsudků a povinností
Od hranic a plotů
Pro mne a pro tebe
Tančící svobodné duše
Které si ne/chybí
Které se ne/potřebují
Které se ne/milují
Prostě jsou
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: dead-head, Kamil Princ, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)