Hold bláznům!
Už hoří moje duše, vzplály její křídla z pavích per.
Už hoří moje duše, tak si ty ostatky ber!
Na prach se mění sny a přání.
Však pláči dostat se na povrch stále brání!
Už hoří moje duše, duhový dým vzdává hold bláznům!
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Gudula, Zasr. romantik, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)