Nepřestávám
Anotace: prostě nepřestávám
nepřestávám se
bát se nemám zapotřebí
nepřestávám se
ptát se nemám zapotřebí
nepřestávám se
litovat se nemám zapotřebí
nepřestávám se
ničit se nemám zapotřebí
nepřestávám se
smát se nemám zapotřebí
nepřestávám čekat na tvou tvář
zhmotněnou krásu světa
odmítám si přiznat pravdu
a nepřestávám se
zabíjet myšlenkou na tebe
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)