Rozhodnutí
Tikají hodiny krátí se čas
z nitra dere se zoufalý hlas
Jak klubíčko smutku v temném koutě schoulíš se
musíš udělat rozhodnutí bojíš se
Vybrat si můžeš jen jednu z mnoha cest
rozumem, intuicí a nebo snad srdcem necháš se vést?
Komentáře (1)
Komentujících (1)