Přelétám..
Anotace: .. nad Mare Tranquillitatis
Přelétám nad Mare Tranquillitatis
já - téměř nahý a úplně grátis
stanu u vlaječky, děr a stop v prachu
kde A plus A hráli partii šachu
o lidské prvenství na tváři Luny
šance jsou - první krok na všechny moony
vesmíru, čeká jen na pozemšťany..
kdo by se koho ptal, zda jsou tam zváni
opodál kámen je, čnějící z písku
udělám do něj vryp, esíčka rysku
k ní tutéž křivku i z opačné strany
víš, co jsem vyryl do měsíční skály?
Přečteno 347x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Pevya, Psavec, Mbonita, sophia92, Markéta Hl., Lota, Gudula, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)