nediv se
Anotace: jedna ze vzkazů ...
Jen slova, slova,
žádný čin,
nediv se chlapče,
že Ti nevěří
Možná se mýlím,
ale řekla bych,
že k slovům „Pojď“,
jsi ji ani vzít
za ruku nezkusil
Básničky psané pro všechny,
děkuji, to už tu bylo,
ne, nechci, neprosím.
Možno má srdce pořád na dlani,
ale taky špatnou zkušenost,
žena je přece element ze země,
potřebuje oporu a konkrétnost.
Možná Ti to přijde přízemní,
ale i kytky i stromy,
to všechno roste
a prospívá pouze na Zemi.
Přečteno 356x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, jarmil, Kars, JardaCH, Mbonita, Bíša, Paulín, sophia92, Meriel, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)