Proti větru

Proti větru

Anotace: ... už nepromlouvám.

Proti větru

Víš, kde máš své srdce ?
slyšelas ho někdy tlouct ?
pohledem žhavějším než slunce
spálilas naději ve vteřině
Chtěl jsem být ten jediný,
ale zkazilas mě upřímností
kdys pocítila, že dýcháš vzduch,
který ti urve plíce?

... zastavil jsem se proti větru
a ten chlad mě nevzal s sebou ...

Víš, kde končí tvá víra ?
víš, co tě spolehlivě uspí ?
modlil jsem se za ten večer
a nyní tuším, jak moc jsem sám
Nemohl jsem být lepší než včera
byl jsem úplně všechno
a přece je to málo

... promluvil jsem proti větru a
on mě jen ošlehal a letěl dál ...

Víš, kde máš své srdce ?
slyšelas ho někdy tlouct ?
já své ztratil v tvé dlani
nechci ho zpátky, zahoď jej.
Autor fiXXXer, 23.07.2009
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, sophia92, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi se mi líbí první dva verše a poslední sloka.

24.07.2009 13:42:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí