igelitka
Anotace: moje první báseň
Když šli z pitky,
nalezli zbytky,
mrtvého dítěte z igelitky.
A tak při loupaní cibule,
pepa do mě strk,
než jsem se nadál,
propích sem si krk.
A poblili kytky,
mé tety jitky,
když prstíčky
čouhali z igelitky.
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)