plaché vyznání
Anotace: někdo se prostě někdy bojí říct najevo své city no...
Sbírka:
Láska
Tvé oči jsou jako malé plamínky,
nebo jako dva ostré kamínky,
kamínky, které se svalily ze skály,
ze skály, kde moc dlouho nestály.
Tvůj úsměv je tak neodolatelný,
hřejivý, svůdný a nezapomenutelný,
máš charizma a hodně sex-appelu,
když tě vidím, trhá mi to žílu.
Komentáře (0)