Páže
Anotace: ano můj pane.....
Napsalo páže na voskový list
"Můj Pane"
Až toto budete číst..
Já páže,Vám vždy službou oddané
věrností svou
pokorou
Odcházím.
V komnatách stín vyhledal mne
na louči z plamínků
podivná tvář na mě hleděla.
Červené oči uplakané
A já věděl..a!
"Ano můj Pane"
Celá ta léta
můj pohled před Váma prchá.
Vy v róbách knížecích
Já u zpovědi..
Plachá.
V komnatách stín vyhledal mne
na louči z plamínků
má láska k Vám vzplanula.
Já hořím
Já odcházím
"Ano můj Pane"
JSEM ŽENA.
Přečteno 278x
Tipy 26
Poslední tipující: fab four, Juraj Hrom, divoska_jaja, vodnař, Kars, jedam, staruska, enigman, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)