Drhnutí temnot v anděla
Anotace: opouštět milované
Párání kůže, v duši skrz
Za cachtání krve, za schnutí slz
Rdousí!!!! Rvou srdce z těla!!!
ZPÍVAJÍ: " Drhnutí temnot za anděla.."
Potřebují pro naše životy
Hledají pro naše bytí
Jak bolavé tóny, tupé noty
Milované své špíny mytí
Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla.
Za cákání krve, neslyšíš schnutí slz!
Drhnutí temnoty, to si snad chtěla?
Párání kůže, přes duši, skrz.
Pohřešují, jsme narozeni pro zardoušení,
V tomto životě, v pokušení
Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla
Za cákání krve, za anděla!
Komentáře (0)