Každý den
Anotace: Dokud se budeme rozhodovat pro zivot, budeme zit :-)
.
Jsem na začátku
každý den když se probouzím
a v dlouhé vteřině zjistím,
že mám zde novou križovatku
bez volně volitelných směrovek
můžu si vybrat
život nebo náhrobek.
.. a jsem zase na začátku
mé vážené být či nebýt
milovat mě nutí
můj svět
má rozhodnutí
mé chyby i úspěchy
vážný smích i veselé povzdechy
a než dotikne vteřina celá
už jsem vykročila …
vstříc životu ke štěstí,
než přijde další rozcestí.
.
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: zvířenka, sýc, Házté, hezule, Triffid Kolbe, enigman, WAYWARD, hanele m., hašlerka, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)