Anotace: nebo možná za nějakým účelem...
pěkná je:-)
25.07.2009 22:16:00 | okousaná od světlušek
Jsou veci, ktere obycejny clovek bez spetky nadani proste nevidi. Jsou veci, ktere se nechapou a pro nektere maji zustat nepochopeny.
S trochou uceni a poznani uz te svedomi szirat nebude. A uvidis vsechno jinyma ocima. :)
23.07.2009 21:09:00 | Anewue