Jsou i tajemství co musí být uschovány,přestože bys je nejraději vykřičela do světa,ale to by pak už nebyly tajemství....;o)
A tajemství svěřené přítelem nebo někým kdo ti důvěřuje,je tajemstvím nejsvětějším...
09.11.2005 08:08:00 | Jackyl
Tajemství
.. to slovo v sobě určitě něco úžasného tají
.. ta výdrž, než baby ho dokola kolem vykecají
Neboj, i chlapů se to týká.
08.11.2005 16:22:00 | Mourek
tajemství...
až se srdce zastavilo..
o milování..štěstí.. touze...
dvou duší...jež z černé..
na bílo je obarvilo
***
Láska
*
povidlofka bejby .))
08.11.2005 14:36:00 | Bean
...ten magnet, který láká k luštění...
...snad každý z nás zná jeho stvoření... :o)
08.11.2005 10:32:00 | Cecilka
Ta pohoda - když se někde zjeví
Ten vzruch - když tančit začne
To tajemné - co nikdo neví
To lehoučké - když svíčka zhasne
08.11.2005 10:31:00 | Písnička