Tanec myšlenek
Anotace: Zaskočíš na chvilku ?
Hodíš si srdce v kostky zas,
pro ten překrásný slastný jas ?
Otupělostí smyslů již zbavená,
co že ta zkušenost proboha znamená ?
Klesnout až na dno, dveře otevřít,
pak už jen skvostně tajně si snít.
Porvat se s iluzí stále bdící,
probudit panenku věčně spící.
Rozkmitat to její přetěžké závaží,
vyčkat až fyzické tělo se nabaží.
Rozluštit onen pradávný sen,
pak klouzat už po nitkách k srdéčku jen.
Dobít tu místnost ukrytou v zapomnění,
pobídnout duši k lehkému snění.
Zatroubit zběsile na roh vítězství,
probudit rej úzkostných něřestí.
Skočit si se vším v tanec života,
do víru děje zasáhne nicota.
Pak znavená klesnout do měkkých peřin,
a to vše jen během několika vteřin...
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Indigo, Holis, Pevya, al-pacino, Zdenek, Mbonita, PANGÁSIUS, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)