Jestlipak v prazskych informacích vedí, kam se prestehoval Václavák v pul ctvrté ráno? do Perlovky, prece!
Nostalgické i jaksi rozverné. ST
23.08.2009 00:11:00 | northcarolina
Chladná chvíle s velmi oslovující atmosférou :) Jen si dovolím malou poznámku : správný tvar zájmena "jenž" by v tomto případě neměl být "jež", ale "již"...L.
25.07.2009 18:16:00 | Severka