Překvapení
Klepeš na dveře
A já dřevěním
Překvapením
V tento ten
Bych Tě nečekala
Sundáváš otěže
Před mým stavením
Se zděšením
Se díváš do mé tváře
Kouzlíš úsměv
Na větrem
Ošlehaném obličeji
Jenž máš deštěm
Omytý od krve
Kapka Ti stéká
Dolů a vpíjí se
Do vlasů
A žal vtéká
Do prázdných slov
A zmizelých časů
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Labanda, Atropa bella-donna, enigman, Zdenek, Jarka
Komentáře (2)
Komentujících (2)