Řekni mi pivní tácku
Anotace: ...malá prosba k pivnímu tácku...
Řekni mi pivní tácku pohádku,
o životě, který jsme žili,
o životě o němž jsme snili,
o bláznovstvích, které boří hráze,
o lásce, co působí nesnáze,
o touze k žití,
o marnotratném bytí,
o válce s životem,
a o životě za plotem,
kde končí náš výběh,
teprv začíná ten příběh.
Pověz mi tácku pivní,
nebudeš jistě první,
o těch, co na tobě pili,
o těch, co zatraceni byli,
mluv o dekadencích,
a osudu milencích,
o undergroundu bytí,
jak každý z nás to cítí,
svěř se s touhou po svobodě,
mluv i o stoleté vodě,
povídej mi svou pohádku,
od konce až do začátku,
tak nenech se prosit a povídej...
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, dead-head
Komentáře (1)
Komentujících (1)