Jen ta křídla....
Anotace: jeden sen.....z té hromady ztracených,či nejsou hloupé...
CHceš ta křídla
položit přes mé tělo
co věčně bloudilo
když se přistřihla
poslednímu zoufalému stínu
přes velkou stěnu
z těch pomluv a lží
co vlastně neublíží
když tvoje křídla
jsou celá průhledná
a touha doteku
když jen nemlčela
podlehla
Přečteno 572x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, NotHot, Gudula, NikitaNikaT., Psavec, Aliklat, Dota Slunská, Jarka, Gregy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)