Zkažené jablko charakteru
Jím červivé jablko a pozoruji topící se touhy
v mešním víně
nikdo je nevyloví
zlej had našeptává
a hnus se vine
(hnus ze mě samotné)
Ráno jsi mi dávala pít, svatá dobroto
a dnes mě krmíš zkaženým jablkem
které jsem si sama vzala
musím ho vyplivnout na dobro
(i z kouskem sebe, cos mi dala)
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Markéta G., padající do neznáma, simsa, Kristine Clary-Aldringen, Isquieasuus, Lota, jedam, WAYWARD, Sýkorka07, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)